Sloep huren tot 8-10 personen.

U kunt kiezen voor 2 of 3 uur heerlijk varen met maximaal 8-10 personen. De kosten zijn € 70.00 per uur met een minimum van 2 uur.

Opstappen doet u in de jachthaven van Het eiland van Maurik. Daar vandaan varen we richting Wijk bij Duurstede waar de de haven gaan bekijken. Afhankelijk van de tijd die we hebben varen we langs de lange haven van Wijk bij Duurstede om schitterende boten te bekijken.

Sloep huren met schipper

U wilt op een ontspannen manier genieten van het water, wind en zon. In onze sloep is dat geen probleem. U hoeft niets anders te doen dan genieten. U bent vrij om een drankje en een hapje mee te nemen aan boord.

Sloepverhuur, Eiland van Maurik, Wageningen, Wijk bij Duurstede en Rhenen

Sloepverhuur "De Heeren Van Rhenen" Een echte aanrader. U vaart namelijk mee met een ervaren schipper die u de mooiste plekjes van de omgeving laat zien.  Een dagje op het water met vrienden of familie is een leuk dagje uit.

Prijzen en reserveren sloepverhuur

Onze prijzen zijn zeer concurrerend. Omdat wij niet bedrijfsmatig varen of uit winstoogmerk zijn wij in staat de prijzen laag te houden. Zo vaart u al met ons mee vanaf €  70.00 per uur (met een minimum van 2 uur), ongeacht het aantal personen maar maximaal 8-10 personen).  Wij varen van  ca 10.00 tot 13.00 of van 14.00 tot 17.00 Andere tijden zijn in overleg vaak ook mogelijk. Bij reserveren is het mogelijk om bij slecht weer gratis 2 dagen van te voren te annuleren.