<
De Heeren Van Rhenen


Sloep varen met ervaren schipper
 

Sloep huren Eiland van Maurik

U wilt een sloep huren met uw familie of vrienden op het Eiland van Maurik? Dat kan of u uit de buurt komt of op de camping Het Eiland van Maurik staat u kunt altijd een gezellig dagje met ons mee varen. Op onze luxe sloep kunnen 10 personen mee varen. Het Eiland van Maurik is een geweldig gebied om een dagje te varen. 

Dagje varen Eiland van Maurik

De omgeving in Maurik is schitterend. We varen langs de vele eilandjes maar ook verder langs o.a. Wijk bij Duurstede en de lek op waar de paaren en koeien heerlijk in het water staan af te koelen. Als u het leuker vindt om de sluizen door te gaan en de Rijn op te varen richting Rhenen is dat uiteraard ook een leuk tripje. Vanaf het water is Rhenen nog mooier dan vanaf de kant. 

Sloepverhuur Eiland van Maurik

Een dagje mee varen op de Sloep "De Heeren van Rhenen"is als een week vakantie. u bent heerlijk een dag aan het varen met een schipper. U hoeft zelf alleen maar te genieten van de mooie omgeving. Het Eiland van Maurik is een schitterend gebied om sloep te varen. Er zijn zoals het woord al zegt leuke eilanden maar ook varen we langs o.a. Wijk bij Duurstede, een leuk plaatsje met een leuke haven en terrasjes. 

Download plattegrond
Download plattegrond
Opstapplaats-Maurik.jpg (141.5KB)
Download plattegrond
Download plattegrond
Opstapplaats-Maurik.jpg (141.5KB)